Parterre

”Parterre” 2017  (lavet i samarbejde med Else Ploug Isaksen)

4,10 x 3 m gulvtæppe. 1:1 spisestue / 1:1 detalje fra Dimitris Pikionis’ stisystem

Residencyophold i Det Danske Institut i Athen jan. 2017

Projektet er en undersøgelse af  Arbejdsmetoden og udførelsen af det omfattende stisystem omkring Akropolis af den græske arkitekt Dimitrius Pikionis. Stierne er formet som en mosaik af forskellige genbrugsmaterialer fra nedrevne huse. Belægningen overrasker med uendelig mange varierede og improviserede detaljer i et ellers geometrisk system. De mange km sti er uden gentagelser og hver sten er lagt med fornemmelse for den næste…man fornemmer høj grad af menneskelig tilstedeværelse. Det er en fortælling om det at gå op af Akropolis og om netop dette steds kulturelle betydning koblet med et ophold i en alt for trang residencybolig.

 udstilles I Athen 10-30 oktober 2018